Ljudsko telo oduvek je bilo inspiracija, kako umetniku, tako i onih koji bi to potajno želeli da budu, ali nemaju hrabrosti da se otisnu u tu avanturu. A zapravo, svaki čovek u sebi nosi taj potencijal, želju za stvaranjem i ostvarenjem ličnog pečata. To je i želja za autentičnošću, otelotvorenjem nezaboravnih sećanja i osećanja, vrednosti ili pak filozofije života. To je potreba da se izraziš!

Tetoviranje je, pre svega, svojevrstan način izražavanja, a i komuniciranje. Ono je izraz, kako onog ko je želi na svom telu , tako i onog ko je na tom telu stvara. Kroz sadejstvo veštine, vizije, iskustva i osećanja umetnika i ličnosti i tela osobe koja se tetovira, tetovirano dobija svoj konačni oblik i svoj život. Jer samo telo svojim osobenostima vodi umetnika tokom procesa stvaranja.

Ovako ja, Ljubica, doživljavam tetoviranje, jednu posebnu veštinu koja koketira sa umetnošću, i koja me je osvojila od prvog trena našeg susreta. Sve ono što je bio imperativ mog umetničkog izraza i talenta, a to je pre svega preciznost linija koju zahteva savršeni crtež, našla sam u tetoviranju. Zamisao klijenta za mene postaje inspiracija, koža klijenta moje platno ili pergament. Plodno tlo na kome će linije izrasti i oživeti, menjati se i živeti. Pustite žaljenje sećanjima, fantazijama, mislima, osećanjima na volju i prepustite svojoj zamisli da se izrazi i pojavi u jedinstvenoj tattoo formi i lepoti! Baš onakvoj kakvi i vi sami jeste!

ljubica kržić tattoo umetnik